Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Postat de Bucataras
Iată cum se prepară rețeta de humus cu leurdă: Pentru ca humusul să iasă fin și cremos, ideal ar fi să îl curățați de coaja rămasă după fiert. Dacă nu doriți,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval: Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda: Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta desert rapid cu miere si nuci: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Rulați foile de plăcintă, taiați-le în felii groase și puneți-le pe o...
Citeste continuareaReteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Postat de merisor67
Pentru foi, frecam untul cu zaharul pana se spumeaza, apoi adaugam galbenusurile frecate cu putina sare, omogenizam si adaugam laptele. Desfacem bicarbonatul in otet si il adaugam peste celelalte ingrediente, adaugam si esenta, apoi incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Framantam un aluat usor ferm, atat cat sa nu se lipeasca de maini, pe care il acoperim cu o folie si il...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...
Citeste continuareaPostat de miha
Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu toate condimentele. Muschiuletul de porc il punem intr-o tigaie cu ulei bine incins si-l prajim usor pe toate partile (atat cat sa se albeasca la...
Citeste continuareaPostat de miha
Cum se prepara Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie: Foile de aluat de foietaj le punem in tava mare de la aragaz tapetata cu hartie de copt,...
Citeste continuareaPostat de Stella29
1. Pregătirea eclerelor: Într-o cratiță, adu apa și untul la fierbere până când untul se topește complet. Adaugă făina și sarea și amestecă energic...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni: Încălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Spălați și curățați căpșunile, apoi tăiați-le în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
În special în perioada sărbătorilor, gospodinele se întrec care mai de care în a prepara cei mai frumoși și mai gustoși cozonaci. Reușita unui cozonac este motiv de...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Descoperă secretele pentru a păstra buchetele de flori proaspete și frumoase pentru mai mult timp! Acest ghid detaliat oferă sfaturi practice și ușor de urmat pentru îngrijirea...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cand vine vorba despre gatitul in bucatarie, deseori apare intrebarea ce sa mai facem de mancare sau cum putem pregati mai repede sau mai usor anumite...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|