Ingrediente
- 3 dovlecei bio
- 1 morcov
- 3 oua
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri de smantana
- 100 g de branza feta
- 3 linguri de cascaval ras
- sare, piper
- ierburi aromate de Provence
- paprika afumata
- 3 linguri ulei
Mod de preparare
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Reveniti-le intr-o tigaie mare/wok in uleiul incalzit cu un pic de paprika afumata.
Curatati si spalati legumele - dovleceii nu i-am curatat complet caci bio.
Taiati-le demi rondele fine.
Adaugati legumele taiate si reveniti-le cu ceapa si usturoiul.
Puneti sare, piper si ierburi aromate.
Amestecati si sotati timp de 8 minute. Opriti focul.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Intr-un castron bateti ouale intregi cu smantana. Puneti feta maruntita si piper (branza este deja sarata).
Adaugati legumele sotate si amestecati. Varsati intr-o tava de chec unsa.
Puneti cascaval ras deasupra si dati la cuptor timp de 45 minute. Verificati!
Cand este bine colorat scoateti-l din cuptor.
L-am scos din forma cald.
L-am servit imediat cu o salata de castravete si ridichi.
Rece a 2a zi era la fel de bun .
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu feta, dovlecel si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|