Chiftele din legume la cuptor

Postat de timea in Mancaruri de legume
14 Mai 2014 | 105729 vizualizari

De cand a venit primavara incerc sa fac mai multe mancaruri din legume si in general imi plac legumele in orice combinatie. Chiftele de acest gen am mai facut in trecut, insa prajite in ulei ceea ce nu ma prea incanta. Acu sa nu credeti ca eu nu prajesc nimic mai ales eu care ador tot ce e pane :), dar incerc pe cat posibil sa reduc din mancarurile prajite in ulei, mai ales cand exista alternativa.

Inapoi la reteta

Comentarii (61)

la 15.10.2017, 19:50
Sunt foarte bune daca in compozitie adaugati 200 gr branza telemea de vaca, putin busuioc sau oregano si cimbru, 2-3 catei mici de usturoi. Le puteti servi calde si cu un sos rece (1 iaurt grecesc mic, jumatate lingurita miere, un varf de lingurita mustar, varf lingurita menta si o lingurita de ulei de masline).

Sugestie generala: Cand doriti sa preparati pentru prima data o reteta, cautati 2-3 variante diferite si luati ce-i mai bun din toate - dupa gustul fiecaruia.

Mie mi-au iesit bine si va multumesc pentru reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking