Chiftelute de dovlecel reteta rapida si usoara

Postat de alinutza1983 in Dulciuri
26 Noi 2011 | 36390 vizualizari
Chiftelute de dovlecel reteta rapida si usoara

Chiftelute de dovlecel reteta rapida si usoara Chiftelutele de dovlecel sunt o optiune delicioasa si sanatoasa pentru oricine cauta o alternativa usoara la chiftelutele traditionale din carne. Aceasta reteta simpla si rapida este perfecta pentru a pune in valoare gustul delicat al dovlecelului, transformandu-l intr-un preparat crocant si plin de savoare. Fiind bogate in nutrienti si usor de preparat, chiftelutele de dovlecel sunt o alegere ideala pentru a fi servite ca gustare, aperitiv sau chiar ca o masa principala alaturi de o salata proaspata sau un sos delicios.

Ingrediente

  • Ingrediente Chiftelute de dovlecel reteta rapida si usoara
  • cativa dovlecei
  • 100-150 gr branza de oaie/ cas/ cascaval
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel usturoi
  • 1-2 linguri de faina
  • sare, piper
  • verdeata ( am folosit marar)
  • ulei

Mod de preparare

Cum se prepara Chiftelute de dovlecel reteta rapida si usoara

1.Dovleceii bine spalati si curatati , se dau prin ochiurile mari ale razatoarei, apoi se lasa un timp sa lase zeama. Se scurg bine de apa lasata dupa trecerea timpului aferent, apoi amesetacm dovleceii cu branza, ceapa tocata marunt,usturoiul , oul si condimentele. Adaugam si faina pentru omogenizare si , la final verdeata.


2. Intr-o tigaie cu ulei incins punem la prajit compozitia luata cu lingura, intoarcem pe ambele parti si , ulterior scoatem la scurs pe servetele.

 3. Se servesc caldute cu rosii sau salata la alegere! yamiiii!

Recomandam si  dovlecei pane sau omleta cu dovlecei

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel reteta rapida si usoara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cuib de viespi

Postat de panacris

Cuib de viespi

Se frământă un aluat de cozonac din toate ingredientele și se lasă la dospit (eu, recunosc, că m-am lăsat ajutata de " Maricica", mașina de pâine :D). Laptele de la...

Citeste continuarea

Desert ciocolata de casa cu capsuni

Postat de oanapl

Desert ciocolata de casa cu capsuni

Incepi cu stratul de cacao. Pui apa cu zaharul pe foc. In momentul in care incepe sa fiarba (la foc mediu), mai lasi pe foc 6-7 minute, pana cand compozitia are aspectul unui sirop. Separat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2011, 21:56
gospodina draga ai facut numai bunatati
la 26.11.2011, 22:21
oricand prezenta la asa ceva delicios
la 26.11.2011, 22:34
...nu...de fapt am fost lenesa si nu le-am posta la timp!
la 26.11.2011, 22:41
foarte frumos prezentate si sunt convins ca-s foarte gustoase.
la 27.11.2011, 00:12
imi plac

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking