Ingrediente
- 1 kg oase afumate
- 3 morcovi
- 1 telina
- 1 ceapa
- 1 cescuta orez
- 2 cartofi
- 2 lingui ardei
- 3 oua
- 1 lingura smantana
- 1,5 l zeama de varza
- sare
- 1 lingurita otet
- leustean
- marar
- patrunjel
- 2 linguri vegeta bio, nesarata
Mod de preparare
Am calit ceapa, am pus morcovul, telina, ardeiul, oasele, am pus apa pana la jumatate, cand a dat in primul clocot, am pus si cartofii si vegeta, am lasat-o sa fiarba 45 min. Apoi, am turnat zeama de varza, i-am adunat spuma, am pus orezul. Carnea am scos-o de pe oase si am lasat-o in oala.
Dupa ce orezul a fiert, am batut oualele cu smantana si lingurita de otet, le-am turnat in oala, am stins focul si am adaugat verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|