Ciorba de cartofi cu costita afumata -reteta cu nr.1600

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
13 Apr 2020 | 8967 vizualizari
Ciorba de cartofi cu costita afumata -reteta cu nr.1600

 Ce pot eu sa va aduc mai bun cu ocazia celei de-a 1600 retete? Ce stiu eu sa fac mai bine: ciorba. Ciorba buna, calda, ardeleneasca cu costita de casa , preparata cu drag !!!

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 bucata de costita afumata , cat de mare ca se mananca toata
  • 3 catei usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 lingura pasta ardei kapia cu telina-productie proprie
  • 1 lingurita boia rosie ardei
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti -productie proprie
  • 4 linguri ulei
  • 1 pahar bulion rosii-productie proprie
  • 2 lingur leustean verde tocat
  • sare-optional

Mod de preparare

  1. Costita afumata se spala si se portioneaza bucati mai mici.
  2. Puneti costita la fiert in 3 l apa.
  3. Intre timp curatati si spalati legumele.
  4. Cartofii se taie cuburi, ceapa si usturoiul se taie cubulete marunte.
  5. Legumele se taie in sferturi, apoi felii.
  6. Sotati usor legumele taiate. Adaugati boia si pastele de ardei.
  7. Turnati deasupra apa fierbinte in carea fiert costita.
  8. Mutati si costita impreuna cu restul ingredientelor.
  9. Se pun cartofii la fiert [ legumele deja sunt pe jumatae patrunse de la sotat ].
  10. Nu uitati de foaia de dafin.
  11. La sfarsit adaugati leusteanul verde tocat.
  12. Noi am pus alaturi de ciorba de cartofi cu costita afumata, paine de casa si ceapa rosie.

                   Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu costita afumata -reteta cu nr.1600" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Postat de mihaelar63

Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Am curatat , spalat si rupt marunt fasolea verde [ imi place in bucati de 2-3 cm ] Se pune fasolea la fiert in foarte putina apa cu sare . Pieptul de curcan se taie cubulete ....

Citeste continuarea

Ciorba/supa din carne de ied

Postat de panacris

Ciorba/supa din carne de ied

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. După ce s-a fiert se scot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2020, 19:21
wow 1600 , da ai retete nu gluma....bravo.....si eu tot ciorba de cartofi am facut, dar chioara....
la 13.04.2020, 19:26
la 13.04.2020, 19:51
Pfoaiii, ce numar impresionant de retete! Felicitări si la cat mai multe! ciorba e grozav de buna!
la 13.04.2020, 19:55
Felicitari! Ciorbita e pe placul meu
la 13.04.2020, 20:18
Felicitari!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking