Ciorba de lascute cu afumatura

Postat de Reli_B in Ciorbe
14 Aug 2018 | 18392 vizualizari

Provocarea GastroArt Aceasta ciorba este des intalnita in Ardeal, mama noastra facea pe vremuri ciorba cu carne de porc afumata de la borcan (garnita), o acrea cu bors, punea lascutele si o lasa asa limpede. Eu am folosit la ciorba kaizer, am acrit-o cu lamaie si am pus ou si smantana. Indiferent de varianta aleasa, este la fel de buna, insa cel mai important ingredient din aceasta ciorba este afumatura, care ii da gustul specific acestei ciorbe de lascute.  Lascutele sunt paste fainoase in forma de patratele dar se pot folosi si altfel de paste, sa fie insa de marime mica.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.08.2018, 19:24
Foarte bună ciorbica!
la 14.08.2018, 20:01
Nu știam ce sunt lăscuțele, dar îmi plăcea cum arată ciorbița în farfurie...Am citit lista de ingrediente și m-am lămurit..Sigur e tare bună, dacă e vorba de paste făinoase...!
la 15.08.2018, 05:27
buna rau ciorbica asta!
la 15.08.2018, 07:38
Ce bun trebuie să fie !
la 15.08.2018, 10:36
Foarte buna! Am mancat ieri doua portii!
la 15.08.2018, 14:25
la 15.08.2018, 17:16
la 15.08.2018, 20:28
la 17.08.2018, 09:35
Buna!
la 17.08.2018, 13:52
Multumesc pentru aprecieri, la toti!
la 18.08.2018, 09:41
O ciorbita delicioasa!
la 18.08.2018, 21:19
Arata atat de bine si apetisant!
la 03.09.2018, 10:36
Se vede ca mi-e somn,am citit ciorba de lacuste ))))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking