Ciorba de legume, cu bors de casa

Postat de Ina in Supe/Ciorbe
15 Iun 2010 | 30015 vizualizari
Ciorba de legume, cu bors de casa

O bunatate, pe caldurile astea !

Ingrediente

  • o ceapa
  • un morcov
  • pastarnac
  • telina
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 200 g mazare verde si / sau fasole pastai
  • o mana de loboda   
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors
  • sare
   

Mod de preparare

 

        Legumele spalate se taie in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu sare  ( dovleceii se pun la fiert  ultimii, fiindca fierb mai repede), apoi  adaugam  si  loboda tocata  marunt .  Cand  toate legumele  s-au fiert, adaugam borsul fierbinte  si  potrivim de sare .

        Oprim focul si adaugam leustean verde tocat marunt.

                                                                               

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume, cu bors de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Cand sunt...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu taietei de casa

Postat de Oana

Ciorba de pui cu taietei de casa

Mai intai, portioneaza puiul si pune-l la fiert in apa rece. Curata legumele pentru ciorba si toaca-le marunt. Aduna spuma formata la suprafata si apoi adauga legumele in ciorba. Lasa sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2010, 21:50
prima...esti dea mea dak acresti cu bors
la 15.06.2010, 22:16
hehe! numai ca pe ala nu-l fac eu, ci soacra-mea
la 15.06.2010, 22:18
noapte buna tuturor! Pe maine!
la 15.06.2010, 22:32
nici eu nu fac bors,face mama.........pot veni si eu la o portie?.................5 furcu.........
la 15.06.2010, 23:14

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking