Ciorba radauteana cu piept de pui

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
21 Noi 2019 | 1782 vizualizari

 Ciorbita aceasta imi mai lipsea din  colectie. Eu am preparat si cu carne de curcan, cum era in reteta originala. Mai mult imi place cu piept de pui.  Ciorba radauteana a aparut in anul 1979 in restaurantul „Nordic” din Radauti. Doamna Cornelia Dumitrescu (maestru culinar) se pare ca a dorit sa-si multumeasca sotul caruia nu-i placea ciorba de burta. A reusit sa creeze o ciorba mai usoara, mai ieftina dar foarte gustoasa. Initial a folosit carne de curcan insa, din motive economice, a fost nevoita sa treaca la carnea de pui .Acum aceasta ciorba este nelipsita in meniul restaurantelor din intreaga tara.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 21.11.2019, 13:46
Gustoasa!
la 21.11.2019, 13:46
buna buna
la 21.11.2019, 15:00
Cam buna draga mea, cam buna.
la 21.11.2019, 15:12
Tare bună!
la 21.11.2019, 16:08
Mai fac si eu din cand in cand! Buna tare!
la 21.11.2019, 17:26
Buna idee, nu mai stiam ce ciorba sa fac.
la 21.11.2019, 19:57
Buna!
la 22.11.2019, 08:58
Da,este o alternativa buna a ciorbei de burta
la 22.11.2019, 15:53
Ador ciorba asta și ai mei la fel!
la 22.11.2019, 20:20
Așa o fac eu: numai cu piept de pui și are un gust excelent!
la 22.11.2019, 20:27
Arata foarte bine! Am facut si eu, am mancat asa putina, dar nu ma omor dupa ea! M-am invatat cu borsurile, desi ai mei mananca si supe sau cirobe acrite cu altceva, dar de mine nu s-a prins!
la 24.11.2019, 21:14
Un deliciu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking