Omleta de sambata dimineata
Postat de panacris
Intr-o tigaie, eu folosesc Doubleta, se pun cca, 2 linguri de ulei la încins. Se adaugă cartofii ”resturile” de cartofi prăjiți, de vineri :d, noi, vinerea avem zi...
Citeste continuareaAzi, 15 februarie, vecinii nostri din sudul Dunarii si-au pus straiele de sărbătoare, deoarece sărbătoresc Ziua Naţională a Repulicii Serbia, in memoria zilei de 15 februarie 1804 cand a inceput lupta de eliberare a poporului sarb de sub ocupatia otomana. O reteta rapida gasita pe site-ul sarbesc http://www.serbia.com/. https://www.blogulluicatalina.com/2019/02/crema-de-branza-cu-feta-kajmac-reteta.html
Ingrediente
Mod de preparareAmestecati smantana cu zeama de lamaie. Intr-un bol cu o furculita sau cu mixer-ul frecati untul. Adaugati branza feta maruntita, smantana si frecati pana obtineti o crema omogena. Nu este nevoie sa puneti sare, branza feta este deja sarata. Puteti adauga un pic de smantana daca il vreti mai cremos. L-am servit cu cartofi fierti, zacusca si paine completa. Minunat! Il puneti peste cartofii calzi si dati un tur de piper. Puteti toca si amesteca in el ceapa, patrunjel, usturoi... Eu l-am facut in special pentru a putea face reteta de Snitel sarbesc Karađorđeva Steak - vezi aicea.
Bun Kajmak !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crema de branza cu feta/ Kajmac (reteta sarbeasca)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|
Postat de panacris
Intr-o tigaie, eu folosesc Doubleta, se pun cca, 2 linguri de ulei la încins. Se adaugă cartofii ”resturile” de cartofi prăjiți, de vineri :d, noi, vinerea avem zi...
Citeste continuareaPostat de ela2015
Incepem cu prepararea mamaligutei. Intr-un ceaun punem apa la infierbantat, cu un praf de sare si o lingura de malai cernut. Cand apa incepe sa fiarba adaugam faina in ploaie si lasam sa se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|