Ingrediente
- 100 g de unt moale
- 100 g de branza feta (sau cas sarat, uscat)
- 100 g de smantana + 2 linguri de zeama de lamaie
Mod de preparare
Amestecati smantana cu zeama de lamaie.
Intr-un bol cu o furculita sau cu mixer-ul frecati untul. Adaugati branza feta maruntita, smantana si frecati pana obtineti o crema omogena.
Nu este nevoie sa puneti sare, branza feta este deja sarata.
Puteti adauga un pic de smantana daca il vreti mai cremos.
L-am servit cu cartofi fierti, zacusca si paine completa. Minunat!
Il puneti peste cartofii calzi si dati un tur de piper. Puteti toca si amesteca in el ceapa, patrunjel, usturoi...
Eu l-am facut in special pentru a putea face reteta de Snitel sarbesc Karađorđeva Steak - vezi aicea.
Bun Kajmak !
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crema de branza cu feta/ Kajmac (reteta sarbeasca)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|