Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara

Postat de gurita_ta2005 in Dulciuri
26 Mar 2020 | 30653 vizualizari
Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara

Astazi va prezentam aceste minunate Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara care te vor cuceri de la prima bucatica. Pufoase si dulci, vor face deliciul oricarei zile, asa ca salveaza si tu aceasta reteta de gogosi. Pentru Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara ai nevoie de cateva ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, praf de copt.

Ingrediente

  • Ingrediente Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara
  • 3 oua
  • 1 cana lapte
  • 2 cani (2 cani jumate am pus eu) faina
  • 4-5 linguri zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta vanilie si lamaie
  • coaja de portocala si lamaie
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Iata cum se prepara Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara

Ouale se bat intr-un vas inalt, impreuna cu plicul de zahar vanilat si cele 4 linguri de zahar.

Se pun esentele, cele 2 cani de faina si praful de copt si se amesteca bine.

Se pune laptele, iar daca mai este nevoie se adauga si cealalta jumate de cana de faina.

Se pun si restul de ingrediente, se omogenizeaza bine.

Intr-un ceaun se pune ulei la incins, lingura se baga in ulei, dupa care se ia aluat si se pune la prajit.

Gogosiile se scot pe un servet de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.

La sfarsit se pudreaza cu zahar si se servesc cu ciocolata sau sos de capsuni.

Din seria aluaturilor pufoase, merita sa incerci si reteta de Gogosi umplute cu gem sau Gogosi rasucite care merg excelent alaturi de un Smoothie cu cafea

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase cu lingura - Reteta rapida si usoara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta frangipane cu pere

Postat de andaoana

Tarta frangipane cu pere

Incepem prepararea aluatului pentru ca il von pune in cuptor fara umplutura si astfel vom obtine un aluat sfarmicios. Intr-un vas punem  faina, praful de sare, untul si galbenusul de oua...

Citeste continuarea

Desert fursecuri de Craciun portugheze (Broas)

Postat de cristeena20

Desert fursecuri de Craciun portugheze (Broas)

E foarte important sa urmam instructiunile de confectionare, mai ales timpul de coacere, deoarece nu vrem fursecuri prea tari, sau prea arse. Intr-o cratita punem apa, uleiul de masline, sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2020, 17:52
E lingura lui Jack ?
la 26.03.2020, 17:52
la 26.03.2020, 18:05
Mica o are Jack asta...lingura, desigur....
la 26.03.2020, 18:14
ce dusa esti
la 26.03.2020, 18:16
Adevarul ca sunt cam dusa de acasa, sunt la mosie.....

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking