Ingrediente
- 540 g biscuiti Petit Beure
- 200 ml lapte dulce
- 100 g unt
- 100 g zahar
- 100 g ciocolata cu lapte
- 2 lg pline cu cacao
- o mana de nuca taiata grosier
- 50 g stafide aurii
- rahat cu fistic, turcesc
- esenta de rom
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Se zdrobesc biscuitii marunt. Intr-o cratita se pune laptele la incalzit impreuna cu zaharul si ciocolata cu lapte. Se amesteca pana se topeste totul. Se stinge focul si se adauga untul. Se amesteca pana ce acesta se topeste in intregime. Se adauga si esenta de rom dupa gust.
Peste biscuiti se pune cacaua si nuca taiata grosier. Se toarna lichidul si se amesteca. Se pun stafidele si rahatul taiat in cubulete. Se amesteca totul pana la omogenizare.
Se pregatesc 3 folii alimentare in care se vor pune gramajoare din salam, se strange bine in timp ce se ruleaza apoi se dau la frigider pentru cateva ore sau peste noapte.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|