Ingrediente
- 1 dovleac mic
- 50 g nuca
- 50 g migdale
- 50 g stafide
- 50 g merisoare
- 50 g zahar brun
- 30 g unt
- 100 ml apa
- dulceata de afine
Mod de preparare
Dovleacul se spala bine si se sterge.
Se taie capacul si se curata de samburi.
Se macina nuca si migdalele si se face mixul amestecand cu zaharul brun, stafidele si merisoarele.
Se pune dovleacul in vasul slow cookerului Crock-Pot.
Pe fundul dovleacului punem cateva bucatele de unt, jumatate din mix, o bucata de unt si restul de mix.
Se toarna in vas apa si se pune capacul.
Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.
Dupa trei ore eu l-am taiat in patru si am impartit mixul pe fiecara bucata.
Am pus bucatile de dovleac intr-o tava si le-am introdus in cuptor pentru 20 de minute.
Le-am lasat sa se raceasca putin, am pus dulceata de afine si a fost foarte bun.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|