Drob de miel a la Radu Anton Roman

Postat de Bucataras in Oaie
1 Mai 2009 | 24129 vizualizari

Retetele lui Radu Anton Roman au un farmec literar aparte. “Drobul este strofa a patra a mesei pascale, cea care se recita dupa incantatia anafurii, clinchetul usor al oualelor ciocnite si fosnetul pascai. Carnea matasoasa a maruntaielor, voalul incinerat al prapurelui, totul celebreaza".

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 01.04.2010, 21:55
Excelenta reteta !!!!!Mare bucatar Radu Anton
la 02.04.2010, 00:20
felicitari imi plac retete lui radu anton
la 02.04.2010, 00:20
5 furculite de la mine
la 04.04.2010, 18:15
la 23.04.2011, 12:03
O reţetăsigura, tradiţională, simplă.
Multumesc pentru postare.
la 07.02.2013, 14:17
la 24.03.2018, 19:13
Prima varianta e mai buna,merci de reteta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking