Desert prajitura cu rubarba
Postat de Zamfira
Curățăm rubarbara, îndepărtăm coaja exterioară roșiatică-verzuie, se îndepărtează în fâșii. Feliem tijele de rubarbă în bucăți de 2 cm. Blatul...
Citeste continuareaPostat de Zamfira
Curățăm rubarbara, îndepărtăm coaja exterioară roșiatică-verzuie, se îndepărtează în fâșii. Feliem tijele de rubarbă în bucăți de 2 cm. Blatul...
Citeste continuareaPostat de Zamfira
Curățăm merele de coajă, le răzuim pe o răzătoare cu ochiuri mari, stoarcem zeama destul de bine. Amestecăm merele cu zahărul și scorțișoara. Călim merele 15 minute până...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Blatul: Eu am avut albusuri la congelator, insa, daca voi nu aveti si nici nu doriti sa separati 5 oua, puteti folosi 8 oua intregi ( 7 daca sunt mai mari) si mai adaugati 2 linguri de zahar in...
Citeste continuareaPostat de cristina1985
Pentru briose : se amesteca faina, cacaua, praful de copt si sarea. Untul se topeste si se lasa la racit. Se adauga peste faina, laptele, ouale, esenta rom si untul. Se pune aluat in forme de...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-un bol se mixeaza bine ouale, praful de sare, zaharul vanilat si zaharul brun. Se adauga alternativ laptele si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se pune peste crema de oua. Mai...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Aluatul: Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate apoi se taie untul bucatele mici. Se framanta apoi se adauga galbenusul. Se rastoarna pe masa de lucru si se framanta pana se leaga aluatul....
Citeste continuareaPostat de AlexandraOrdean
Pregatim foile: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu zaharul tos si zaharul vanilat. Cand spuma este tare, adaugam nuca macinata, praful de copt si 5 linguri de...
Citeste continuareaPostat de anuta
Se pregateste o tava de copt tapetata cu hartie pentru copt. Foile de placinte se dezgheata, apoi se iau cate 2 foi si se ung bine cu margarina topita, lasand capetele pe latime...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Pune cuptorul la incalzit la 180 grade C. Unge tava cu unt si pune fructele taiate (unde e cazul), stropeste-le cu zeama de lamaie si adauga zahar, amidon si vanilia, apoi amesteca-le. ...
Citeste continuareaPostat de cristina1985
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Acesta se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilinat. Se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare, apoi faina si praful de copt, treptat iar...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|