Desert rapsodie de vara
Postat de ancutsa
Decorațiunile de ciocolată: se topește ciocolata albă pe baie de abur, se lasă un pic la răcit, se toarnă în 3 cești: una va rămâne albă, în cea de-a doua se adaugă un...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Decorațiunile de ciocolată: se topește ciocolata albă pe baie de abur, se lasă un pic la răcit, se toarnă în 3 cești: una va rămâne albă, în cea de-a doua se adaugă un...
Citeste continuareaPostat de Meea
Începem prin a pune la fiert apa, uleiul și puțină sare. Când fierbe apa, adăugăm făina, oprim focul și amestecăm energic până când aluatul devine ferm și se...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Ouale, sarea si zaharul se mixeaza. Se adauga uleiul, laptele, esenta de vanilie, faina si praful de copt si se omogenizeaza. Se toarna jumatate din aluat intr-o tava unsa cu ulei si tapetata...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Se prepara rapid, mai mult sta la frigider. E asa bine cand ai la indemana fructe culese direct din gradina dupa ce ai avut grija de ele toata primavara....gata cu vorba sa trecem la scris........
Citeste continuareaPostat de RuxyRux
Aluatul se prepara simplu; faina cernuta se amesteca cu bucatele de unt rece, cu oul, laptele rece, vanilia si se framanta pana ce se omogenizeaza ingredientele, se pune in folie la rece 30 de...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Se spala caisele si se taie cubulete. Se pun intr-un castron si se amesteca cu 150 g zahar. Se mixeaza ouale cu un praf de sare si 16 linguri zahar. Se adauga uleiul, esenta de vanilie,...
Citeste continuareaPostat de RuxyRux
Ouale se separa in doua boluri, albusurile se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu zaharul si vanilia, ca pentru bezea, se scoate jumatate din spuma de albus intr-un alt bol. Galbenusurile se...
Citeste continuareaPostat de anuta
Se prepara aluatul de blat mixand margarina aflata la temperatura camerei, cu ouale si zaharul (eu l-am facut pudra), cu zaharul vanilat si la urma faina. Se amesteca totul bine apoi se baga...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Incepeti cu pregatirea cremei , pentru ca dureaza pana se raceste. Intr-o cratita mai groasa, mixati galbenusurile cu zaharul. Adaugati laptele, amestecati bine. Puneti amidonul si invartiti...
Citeste continuareaPostat de anuta
Se aleg cateva capsuni coapte se curata de codite, se spala si se maruntesc, apoi se pun la fiert cu zaharul 5 minute, dupa care se paseaza cu un mixer. Se lasa sa se racoareasca dupa care se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|