Ingrediente
- 2-3 linguri ulei măsline
- 350 g fructe de mare (congelate)
- 3 căței usturoi
- ½ borcan ciuperci
- 1 pahar vin alb
- 150 g smântână
- sare
- piper
- 200 g paste (farfalle)
- pătrunjel verde
Mod de preparare
Usturoiul curățat îl feliezi și îl călești 1 minut în uleiul încins.
Adaugi fructele de mare, ciupercile, vinul alb, sare, piper și lași să fiarbă câteva minute, atât cât să scadă vinul și să se evapore.
Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele și lași să fiarbă conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert scurgi bine de apă și le adaugi în tigaie peste fructele de mare. Amesteci ușor și le lași 2-3 minute să fiarbă împreună, apoi adaugi smântâna, omogenizezi și oprești focul. Presari pătrunjelul tocat mărunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu paste si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|