Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)

Postat de JamilaCuisine in Dulciuri
15 Sep 2013 | 20904 vizualizari

Dragii mei, de mult timp nu am mai facut fursecuri si m-am gandit sa va arat o reteta de fursecuri americane cu ciocolata sau chocolate chip cookies, niste minunatii de prajiturele, crocante la exterior si moi in interior. Tot auzeam de aceste fursecuri si toata lumea le lauda, eu fiind totusi sceptica. Asta pana le-am incercat si de atunci am ramas fidela acestor fursecuri ciocolatoase, excelente alaturi de un pahar de lapte rece. Va dau un sfat totusi, sa folositi ciocolata de buna calitate, ciocolata pe care o mancati voi in mod curent si nu una de proasta calitate care e doar mai ieftina si nu are niciun gust. Va recomand din tot sufletul sa incercati aceste fursecuri americane cu ciocolata si va garantez ca va veti indragosti de ele.

Ingrediente

  • 450 gr de faina
  • 200 gr de ciocolata cu lapte taiata bucati mici
  • 200 gr zahar brun
  • 100 gr zahar alb tos
  • 2 oua
  • 200 gr unt
  • 100 gr picaturi de ciocolata neagra
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Puneti untul moale intr-un bol, adaugati cele doua feluri de zahar, esenta de vanilie si mixati pana ce compozitita are textura unei creme. Adaugati apoi cele doua oua si mixati pana ce se incorporeaza bine. Amestecati faina cu bicarbonatul de sodiu si adaugati-o putin cate putin pana ce se incorporeaza toata. Nu mixati prea mult aluatul, faina trebuie doar sa fie incorporata. Adaugati apoi ciocolata taiata cubulete mici si picaturile de ciocolata si mixati pentru cateva secunde cat sa se distribuie uniform ciocolata in aluat. Cu ajutorul unei linguri pentru inghetata sau cu ajutorul a doua linguri formati bile din aluatul de fursecuri, de aceasi marime si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti fursecurile in cuptorul preincalzit, la 180 de grade pentru 15-20 de minute, in functie de marimea lor. Fursecurile trebuie sa fie usor rumenite deasupra. Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar de lapte rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Retete similare

Biscuiti cu scortisoara

Postat de timea

Biscuiti cu scortisoara

Punem intr-un bol untul, zaharul si oul si amestecam cu un tel. Adaugam apoi pe rand sarea, esenta, praful de copt si praful de scortisoara. La final incorporam treptat faina, cam trei sferturi...

Citeste continuarea

Cosulete cu dovleac

Postat de andaoana

Cosulete cu dovleac

Foile de placinta le decongelam . Intindem fiecare foaie pe blatul de lucru si o ungem cu ulei de floarea soarelui sau cu unt topit ( eu am folosit ulei ). Fiecare foaie o taiem pe lung in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.09.2013, 13:39
Îmi merge netul tare rău azi şi mi se opreşte filmuleţul continuu. Oricum, la cum arată poza finală şi la cum le-ai descris în introducere merită toată atenţia, merită făcute.
la 15.09.2013, 13:43
la 15.09.2013, 13:53
Ce bine arata! Am incercat pana acum 3 retete de-ale tale si cu nici una nu am dat gres! Abia astept sa incerc si fursecurile astea!
la 15.09.2013, 15:04
Minunate!!! Ce bine merg cu o cafeluta!!!
la 15.09.2013, 16:33
imi place tot ce gatesti

ce se mai aude cu concursul de pe youtube al lui Jamie?

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking