Macrou marinat la rece
Postat de MotanLaOale in Peste 21 Noi 2017 | 25120 vizualizari
Este foarte buna. Mult mai buna decat cea din comert.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 22.11.2017, 18:30
EU NU PREA INTELEG RETETA ASTA , desi o vad si-n alte parti.
Cum...as putea manca peste negatit termic?
:S
Iezplica-mi motanel!
la 22.11.2017, 19:15
Carnea de peste se macereaza in otetul din reteta si este foarte bun. Dupa o saptamana pana si oasele devin moi. Si apoi sunt unele popoare care mananca pestele crud, Gabytza.
la 22.11.2017, 21:38
As gusta d la cineva, nu m-as risca sa fac eu mult )
Multzam motanel
la 22.11.2017, 22:20
Poti sa faci un singur macrou, un barcanel sa vezi cum este. Eu cred ca iti va place.
la 24.11.2017, 08:33
Dupa marinare adica o saptamana, in cat timp trebuie consumata aceasta reteta?
la 24.11.2017, 11:13
La mine s-a terminat in 12 zile, si a fost bun.
la 26.11.2017, 09:57
Bun!
COMENTEAZA