Mancaruri de legume

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Postat de oanapl

Pentru început se spală vânăta, se taie coada apoi se feliază și se taie în cubulețe mici. Se presară puțină sare peste ele. Se încinge o cratiță cu 2 linguri de...

Citeste continuarea

Chiftele cu dovlecel la cuptor

Postat de Caty

Radem dovlecelul pe răzătoarea mare, îl sărăm și îl lăsăm 10 minute Radem morcovul și cartoful pe răzătoarea mică. Radem și telemeaua. Zdrobim usturoiul. Tăiem...

Citeste continuarea

Pastai cu carne de pui

Postat de oanapl

Păstăile se curăță, se taie în bucăți și se pun la fiert în apă cu sare. Carnea de pui se spală, se taie cubulețe și se pune la călit în untul topit. Se prăjește...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de panacris

Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence  (cimbru,...

Citeste continuarea

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

Postat de ctlina

Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece.  Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita si taiati-le in 2.. Taiati carnatul in felii fine.   Puneti-le la prajit...

Citeste continuarea

Varza de Bruxelles la cuptor

Postat de ctlina

Spalati varza de Bruxelles rapid sub apa rece. Taiati baza si indepartati prima foaie daca este ofilita. Taiati-le apoi in 2. Puneti varza intr-un vas pentru cuptor, adaugati uleiul, sosul...

Citeste continuarea

Curry de dovleac cu lapte de cocos

Postat de ctlina

Folosind un cuțit mare și gros, tăiați dovleacul în jumătate, apoi în felii. Apoi curățați de coaja fiecare felie și tăiați-o în bucăți.  Curățați și...

Citeste continuarea

Urzici cu smantana si parmezan

Postat de Constelatialeu

Prima data am plecat la cules de urzici in gradina, apoi le-am spalat sub jet de apa. Am pus la fiert o oala cu apa si putina sare, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat urzicile, in  3...

Citeste continuarea

Sufleu de conopida, la cuptor

Postat de RODIMUR

Conopida se desface în buchețele, se spală sub jet de apă și apoi se fierbe în apă clocotită cu sare, timp de 3 minute (să rămână ca pastele, ”al dente”)....

Citeste continuarea

Gratin de dovleac si branza raclette

Postat de ctlina

Curățați și tăiați dovleacul în bucăți.  Puneti-le într-un vas de gratin cu 2 linguri de ulei, sare, piper, paprika afumata. Se amesteca si se da la cuptorul...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking