Postat de Constelatialeu
Mai intai spalam si curatam bine buretii de impuritati, apoi ii taiem bucati mai mari. Curatam ceapa verde o spalam si o taiem marunt. Punem tuciul pe foc cu uleiul si lasam sa se incinga,...
Citeste continuareaPostat de licurici_lra
Orezul se lasa 10 min in apa rece. Spanacul se curata de codite si se rupe mai mic. Ceapa si firele de usturoi se toaca marunt. Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga orezul si se mai...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Pornim cuptorul la 200 de grade C. Curățăm cartofii, îi spălăm și îi tăiem în bastonașe mai mari și mai grosiere decât pentru clasicii cartofi pai. Amestecăm cele...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Fasolea se pune la inmuiat de seara. Se curata ceapa, ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt. Eu am pus la fiert fasolea cu putina sare in oala sub presiune, cam o...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Cartofii se fierb cu coaja in apa cu sare. Dupa fierbere cartofii se curatesc si se taie felii. Intre timp se spala ceapa si patrunjelul. Tocati marunt ceapa verde si...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Coservele de naut se scurg de zeama, aceasta se pastreaza separat. Se pune 1 conserva in robotul de bucatarie, cu 2-3 linguri de zeama, usturoiul pisat, zeama de lamaie, pasta de tahinii, putin...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Morcovul si telina dupa ce le spalam, le tocam julien. Ceapa o tocam semiluna. Intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul; cand s-a incalzit suficient, adaugam ceapa si o sotam pana devine...
Citeste continuareaPostat de panacris
Prazul, ardeii kapia si ceapa curatate, tocate grosier se calesc in putin ulei (cca. 2 linguri) şi apa, intr-o cratita mai mare, cu fundul gros, cca. 10 minute la foc mic, neacoperit. Apoi se...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea cea mare. Legumele mexicane se spala cu apa calda ca sa se decongeleze si se...
Citeste continuareaPostat de panacris
Ciupercile curăţate se taie grosier. Ceapa curăţată se taie rondele, se pune la călit în ulei şi 50 ml vin, asezonată cu sare şi piper, cca. 10 minute la foc mic. Apoi se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|