Mancaruri de post

Tocanita de ciuperci, cu ardei copti

Postat de RODIMUR

Ardeii copți se scot din timp de la congelator, ca să se decongeleze natural. Se curăță cepele galbene și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor, până se...

Citeste continuarea

Hummus de linte rosie cu pasta de caju

Postat de merisor67

Punem apa la fiert cu puțină sare, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm lintea. O lăsăm să fiarbă până este bine hidratată și absoarbe aproape toată apa. Apoi o...

Citeste continuarea

Pilaf cu urzici si leurda

Postat de RODIMUR

Se îndepărtează rădăcinile urzicilor, se spală foarte bine, în 5-6 ape, după care se pun la fiert, cu o linguriță de sare. Când sunt gata fierte, se strecoară și se...

Citeste continuarea

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu

Postat de panacris

Aluatul fraged se lasa la dezghetat, apoi se decupeaza forme rotunde, un pic mai mari decat formele de tarte si se dau la copt in cuptorul preincins cca. 10 minute la foc mediu, pana sa prinda un...

Citeste continuarea

Traistute umplute

Postat de amalia01

Din ingredientele de clătite se prepară un aluat asemănător celui de clătite obișnuite și le coci în tigaia unsă cu puțin ulei. Ceapa verde o tai rondele, toată porțiunea...

Citeste continuarea

Placinte de post la tigaie, cu ceapa verde si marar

Postat de RODIMUR

Pentru aluat, se pune făina amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun drojdia mărunțită și...

Citeste continuarea

Pasta de post, din masline negre

Postat de RODIMUR

Măslinele se spală sub jet de apă, se scurg bine și se fac pastă, date printr-un blender, mixer vertical, sau mărunțitor. Se adaugă și cei doi căței de usturoi, se mixează și se...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole galbena

Postat de panacris

Ceapa si usturoiul se curăță și se pune la călit cu ulei și putină apă. După ce devine translucidă se adaugă ardeii tocați mărunt. Între timp se curătă morcovii, se tăie...

Citeste continuarea

Urzici picante cu tofu crocant

Postat de amalia01

După ce culegi urzicile ( ups!) le cureti bine și le speli din mai multe ape, până când aceasta rămâne curată.    Pui urzicile la fiert în apă cu sare...

Citeste continuarea

Humus cu ardei copti

Postat de Ina

Nautul uscat l-am pus de seara la hidratat in apa calduta.  A doua zi am aruncat apa neabsorbita , am adaugat alta apa curata si ¼ lingurita cu bicarbonat de sodiu si am pus nautul...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking