Chiftele cu linte verde
Postat de ancutsa
Lași lintea verde la înmuiat peste noapte. A doua zi o clătești și umpli vasul cu apă rece. Lintea se va decoji ușor și cojițele vor pluti. Le frămânți cu mâna,...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Lași lintea verde la înmuiat peste noapte. A doua zi o clătești și umpli vasul cu apă rece. Lintea se va decoji ușor și cojițele vor pluti. Le frămânți cu mâna,...
Citeste continuareaPostat de ancutsa
Lași lintea verde și mazărea galbenă la înmuiat peste noapte. A doua zi le clătești bine cu apă rece și le frămânți cu mâna astfel încât să se...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Cartofii se curata, se spala si se taie pe lungime aproximativ asemanator cu cartofii pai. Am taiat cartofii mai subtiri pentru a se prepara mai repede [ doar foamea ne cam inghesuia...
Citeste continuareaPostat de katty
Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Adaugam zucchini taiat in semirondele mai grosute. Cand legumele s-au inmuiat, adaugam usturoiul tocat fin, apoi stingem cu rosiile si...
Citeste continuareaPostat de dantes
Pentru clatite se amesteca toate ingredientele adaugandu-se treptat apa pana cand se obtine o coca ce trebuie sa fie lichida si se lasa sa se odihneasca circa 10 minute. Clatitele se...
Citeste continuareaPostat de dantes
Dovleceii se curata si se taie in forma de betisoare,rosiile se taie in patru. Se pune uleiul la incins si se adauga dovleceii cand acesta sunt la textura care ne place se adauga rosiile si se...
Citeste continuareaPostat de katty
Vinetele coapte si scurse foarte bine le tocam cu un cutit de sticla sau de lemn. Tocam ceapa si usturoiul fin si le adaugam peste vinete. Adaugam sare, piper dupa gust si faina de naut....
Citeste continuareaPostat de Bunica
Pentru inceput curata legumele si spala-le. Pune intr-o oala de 3l.doar 2 l. de apa. In apa punem legumele curatate si spalate. Cand au fiert legumele le scoate si punem ciupercile la...
Citeste continuareaPostat de Bunica
Pentru inceput spala ceapa si toac-o marunt. Pune ulei ila incins intr-o cratita de 3l. Adauga ceapa tocata in uleiul incins si mesteca in cratita sa nu se arda ceapa. Desfa borcanul pune...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Chiftelele de fasole: Scurgeti fasolea si o treceti pe sub un jet de apa. O rasturnati intr-o sita si o lasati sa se scurga bine. Ceapa verde o taiati rondele. Patrunjelul verde il tocati...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|