Naans cu carne tocata - Keema naans

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2017 | 3069 vizualizari

Dupa reteta de  Naans cu branza topita , va propun o varianta cu carne. Au fost si mai apreciate decat cele cu branza, o reteta delicioasa pe care o voi reface cu siguranta. In India les naans se servesc simple sau unse cu unt amestecat cu usturoi zdrobit sau doar cu ghee- un ulei foarte sanatos, obtinut din unt.  http://blogulluicatalina.blogspot.fr/2017/01/naans-cu-carne-tocata.html

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 28.01.2017, 18:10
la 28.01.2017, 18:23
wow,la favorite cu ea
la 28.01.2017, 18:44
Cred ca as incerca si eu, sa mananc de la tine....
la 28.01.2017, 19:53
Ce buneeee! Vreau si eu!
la 28.01.2017, 21:02
Yammy
la 28.01.2017, 21:06
la 28.01.2017, 21:17
Ce preparat fain!
la 28.01.2017, 21:21
bun bun
la 29.01.2017, 06:36
Bun!
la 29.01.2017, 10:21
Ce bunătate!
la 29.01.2017, 11:38
Iar ai venit cu bunatati!
la 31.01.2017, 09:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking