Ingrediente
- 3 ouă medii
- 3 cartofi albi, medii
- puțină mozzarella rasă
- 4-5 fire mărar verde
- sare
- piper
Mod de preparare
Curățăm cartofii, îi spălăm și îi dăm pe răzătoarea mare.
Amestecăm ouăle cu un praf de sare, adăugăm cartofii rași, puțină mozzarela rasă, cam o mână, nu mai mult, mărarul verde tocat mărunt și puțin piper și omogenizăm compoziția.
Ungem o tigaie antiaderentă cu puțin ulei de măsline și o punem la încins, pe foc mediu.
Turnăm compoziția de omletă cu cartofi rași, în ea și o lăsăm să se prepare bine pe prima parte, apoi o întoarcem cu ajutorul unei spatule.
Compoziția omletei fiind mai groasă, necesită mai mult timp de preparare decat o omleta obișnuită, 1-2 minute în plus pe o parte și la fel pe cealaltă.
Este foarte gustoasă și mai ales sățioasă, dintr-o porție, așa cum am făcut-o eu, pot servi 2 persoane.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi rasi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|