Ostropel cu carne de curcan

Postat de gicuta69 in Mancaruri cu carne
18 Aug 2015 | 6629 vizualizari
Ostropel cu carne de curcan

O mancare romaneasca autentica, simplu de facut si buna de te lingi pe degete.

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura cu pasta de tomate
  • 300 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.

Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.

 Se serveste cald alaturi  de o mamaliguta, piure sau o salata.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Retete similare

Ostropel de curcan in vas Zepter

Postat de Sidy

Ostropel de curcan in vas Zepter

Dezosam carnea de curcan- eu am folosit o pulpa inferioara si 1/2 de aripa. Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem apoi felii subtiri, julien. Dupa ce toata carnea a fost dezosata ,punem...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 18.08.2015, 09:13
Arata grozav!
la 18.08.2015, 09:16
Ce bine arata!
la 18.08.2015, 09:25
la 18.08.2015, 09:51
Ce bun
la 18.08.2015, 09:52

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking