Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
15 Iun 2019 | 2757 vizualizari
Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

Imi place sa pregatesc pancakes fie pentru micul-dejun, fie cand am pofta de ceva dulce si rapid. Le servesc cu mare placere fie cu dulceata, siropuri de fructe sau miere. Asa pufosenii as putea savura in fiecare zi si parca tot nu ma satur de ele. Insa acestea, cu branza de vaci, sunt mai consistente si mai bune, eu asa zic. Ia sa vedem daca va plac si voua si daca doriti sa le incercati.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri zahar brut
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 3 linguri iaurt
  • 250 gr branza de vaci
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita vanilie
  • 2 linguri goji
  • 2 linguri merisoare
  • 4-5 linguri miere
  • cateva migdale pentru servit
  • un praf de sare

Mod de preparare

Topiti uleiul de cocos. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare, zaharul si le mixati pana isi maresc volumul. Incorporati uleiul de cocos topit, apoi iaurtul si vanilia. Branza o faramitati bine cu degetele, o adaugati in compozitia de mai sus. Adaugati faina, praful de copt, coaja rasa de lamaie, mixati bine. La final adaugati goji, merisoarele si amestecati cu o paleta. Puneti o tigaie la incins, o ungeti cu putin ulei. Cand s-a incins, dati focul la mic, cu o lingura puneti din compozitia de pancakes. Le coaceti la foc mic, pe ambele parti, apoi le scoateti cu un platou. Procedati astfel pana terminati toata compozitia. Faceti portii pe farfurii, le stropiti cu miere, apoi presarati migdale tocate. Sunt delicioase atat simple, servite langa cafea, un ceai sau chiar sa le luati la pachet. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert tort magic cu mere, de post

Postat de rocsi_1612

Desert tort magic cu mere, de post

Blatul: Intr-un bol amestecati faina cernuta, grisul, indulcitorul, vanilia, praful de copt, coaja rasa de lamaie si un praf de sare. Aceasta compozitie o impartiti in 5 boluri mici, in mod...

Citeste continuarea

Desert New York cheesecake

Postat de rocsi_1612

Desert New York cheesecake

Macinati biscuitii in robot. Untul il topiti. Amestecati biscuitii cu untul. Tapetati o tava de 23 cm detasabila, cu hartie de copt, dar numai la baza, nu si in sus. Puneti amestecul cu biscuiti,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 15.06.2019, 18:44
la 15.06.2019, 19:15
bun bun
la 15.06.2019, 19:30
la 15.06.2019, 21:17
tare bune!
la 15.06.2019, 23:43
Bun!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking