Pasca

Postat de merisor67 in Prajituri
18 Apr 2014 | 7465 vizualizari

De obicei cand fac pasca imi place sa combin branza proaspata cu branza sarata, dar de data aceasta am avut doar branza de vaci proaspata, din pacate, insa a iesit foarte buna si asa. Mi-ar fi placut sa fac aluatul cu smantana, dar nici din asta n-am mai avut, tare pufosi au iesit cozonacii cu smantana in aluat!

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 18.04.2014, 23:56
la 19.04.2014, 00:26
O pasca mare si frumoasa ai facut Meri! Eu niciodata nu pun branza sarata la prajituri, doar proaspata. Am observat ca in sud se obisnuieste sa se puna sarata, dar la noi doar in placintele sarate folosim.
la 19.04.2014, 06:17
Tare buna si frumoasa! Astazi o fac si eu!
la 19.04.2014, 09:00
Tare buna si frumoasa!
la 19.04.2014, 14:16
Si eu voiam sa intreb de crema dar daca unii fac ca mine, mananca chit ca se frig la limba...))
la 19.04.2014, 19:41
minunata!cu branza multa cum imi place mie
la 22.04.2014, 18:58
asta cu aluat este a noastra si decorata cu suflet
la 22.04.2014, 19:40
Asa este, Lia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking