Pasca

Postat de merisor67 in Prajituri
18 Apr 2014 | 7465 vizualizari

De obicei cand fac pasca imi place sa combin branza proaspata cu branza sarata, dar de data aceasta am avut doar branza de vaci proaspata, din pacate, insa a iesit foarte buna si asa. Mi-ar fi placut sa fac aluatul cu smantana, dar nici din asta n-am mai avut, tare pufosi au iesit cozonacii cu smantana in aluat!

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 18.04.2014, 21:25
Ce minunatie Merisor drag! Sarbatori binecuvantate draga mea, cu pace, cu bucurie in viata ta!
la 18.04.2014, 21:27
Multumesc, draga mea Rux!
Asemenea si tie, sarbatori binecuvantate si linistite!
la 18.04.2014, 21:27
arata bestial !
la 18.04.2014, 21:27
Multumesc, Sylvia!
la 18.04.2014, 21:27
Ce frumoasa e, as manca-o pe toata Brava
la 18.04.2014, 21:28
Simona, baietii mei deja au mancat
la 18.04.2014, 21:30
super
la 18.04.2014, 21:34
E tare buna ! Maine fac si eu,dar fara aluat,ca nu fur de la cozonac...cu smantana si branza dulce,sa vedem ce o sa iasa...
la 18.04.2014, 21:34
Merci, Miti!
la 18.04.2014, 21:39
frumoasa
la 18.04.2014, 21:42
Cleme, cu smantana, branza si oua o sa iasa ca un cheesecake - deci, n-are cum sa nu fie bun
la 18.04.2014, 21:43
Delicioasă!
la 18.04.2014, 21:44
Foarte frumoasa!
la 18.04.2014, 21:46
uite ca nu am mancat combinata cu branza sarata! si cred ca v-a placut si asa numai cu branza dulce!
la 18.04.2014, 21:46
Simona ))))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking