Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de tacos cu pui si guacamole: Pentru guacamole, curățați avocado-ul și tăiați-l sau zdrobiți-l într-un bol. Tăiați roșia și ceapa roșie în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta desert rapid cu miere si nuci: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Rulați foile de plăcintă, taiați-le în felii groase și puneți-le pe o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan: Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval: Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina...
Citeste continuareaAm preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de privatelaura
Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa de vanilie. Amestecati bine, bine, pana se uniformizeaza compozitia. Daca doriti mai dulci, suplimentati zaharul. Se adauga faina cernuta cu praful de copt, se amesteca pana se obtine un aluat...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara reteta Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa Preincalziti cuptorul la 180°C. Taiati partea superioara a vinetelor si scoateti partea...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Iata cum se prepara Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant: Albusurile trebuie tinute la temperatura camerei. Intr-un vas incapator, se pun albusurile,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm...
Citeste continuareaPostat de miha
Mod de preparare Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie: Dovleceii se curata de coaja, se scobesc de seminte cu ajutorul unei lingurite si se dau pe razatoarea...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Experienta educativa: Gatitul este o modalitate excelenta de a-i invata pe copii despre alimentatie sanatoasa, nutritie si importanta unei alimentatii echilibrate. In timp ce pregatesc retete,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur, gastronomie. Aceasta este una dintre cele mai vechi...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|