Peste cu legume la tava

Postat de mihaelar63 in Peste
29 Noi 2019 | 14068 vizualizari
Peste cu legume la tava

Din nou somn proaspat de Mures. Oferta vine la pachet cu un salau mai mititel. Cum nu trebuie sa fie despartiti vor ateriza in tava cu legume. Usor de preparat, sanatos, plin de vitamine si culoare !!! Ce sa-ti mai doresti ?

Ingrediente

  • 2 kg peste -somn+salau
  • 6 linguri ulei masline
  • 5 catei usturoi
  • 2 lamai
  • 2 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 lingurita pasta ardei iuti
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • praz verde pentru decor
  • sare
  • Piper -optional

Mod de preparare

  1. Pestele se spala si se portioneaza dupa preferinta. Sarati.
  2. Nu vorbim despre curatatul pestelui pentru ca am specialistul personal caruia iiplace sa curete el pestele .
  3. Legumele se curata , se spala si se taie marunt , sau si mai mare dupa dorinta .
  4. Sotati pentru inceput in ul;ei de masline , ardeiul , ceapa si usturoiul .
  5. Adugati ulterior rosiile , pasta de ardei si boiaua . Sarati din nou ,putin .
  6. Asezati pestele in tava de copt si distribuiti amestecul de legume peste peste .
  7. Se da tava la cuptor la 200 grade timp de 30 minute .
  8. Daca nu va pare suficient de rumen pestele mai puneti 5 minute pe functia grill superior.
  9. Gustati si sarati/piparati daca este nevoie .
  10. Serviti pestele decorat cu felii de lamaie si codite de praz verde taiate fin . .
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume la tava" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Peste la tava, pe pat de legume

Postat de Ina

Peste la tava, pe pat de legume

Curatam pestele, il spalam si-l taiem in fasii de 2 cm. grosime pe care le  condimentam cu sare, le trecem prin faina si le prajim cate un minut pe fiecare parte in ulei incins. ...

Citeste continuarea

Tarta cu somon si legume

Postat de oanapl

Tarta cu somon si legume

Fierbi legumele pentru 5-10 minute și le scurgi bine de apă. Pui somonul pe grill și îl lași să se rumenească pe ambele părți. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2019, 14:49
O, ce bunătate!
la 29.11.2019, 14:58
Ceao , Veorico )
la 29.11.2019, 15:56
buuun!
la 29.11.2019, 16:14
A vinit Veorica la peste ?
la 29.11.2019, 16:16
Imi place!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking