Peste

Crap proaspat prajit cu malai si aromatizat

Postat de mihaelar63

Initial am pus doar un crap . Mi-am zis ca ajunge . Dupa ce am gustat prima feliuta prajita, am suplimentat materia prima [ atat de bun a fost ]. Crapul se portioneaza in felii potrivite...

Citeste continuarea

Macrou la cuptor cu sos de mustar

Postat de eumimi

Mai intai curatam pestele si ii taiem capul si coada. Ceapa o taiem julienne. Amestecam mustarul cu maioneza, cu sosul de soia si piperul. Amestecul rezultat este foarte sarat de la...

Citeste continuarea

Stiuca crocanta cu busuioc

Postat de mihaelar63

Feliile de stiuca se sareaza si se condimenteaza cu busuioc si piper cu lamaie . Stiuca  fiind un peste rapitor , are o carne mai ferma si mai uscata . Din acest motiv a trebuit...

Citeste continuarea

Pastravi cu lamaie, unt si capere

Postat de mihaelar63

Pastravii se crapa pe burta si se curata de intestine . Se spala cu apa rece si se clatesc cu otet, api din nou cu apa rece . In mod natura ei sunt mai lipiciosi , cu ajutorul...

Citeste continuarea

Pastrav in crusta de malai

Postat de mirela0911

Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul.  Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru...

Citeste continuarea

Snitel din salau

Postat de oanapl

Se spală carnea, se îndepărtează pielea și se usucă cu șervetele absorbante și se taie în 2. Se sărează carnea. Într-o farfurie întinsă se pune făina. Se...

Citeste continuarea

Caras proaspat in faina de malai

Postat de mihaelar63

Pestele se curata, se spala bine si se portioneaza bucati. Cand se prajeste peste este important ca bucatile sa nu fie prea mari . Cum se patrunde repede , se poate rupe la...

Citeste continuarea

Dorada cu cartofi si rucola

Postat de mihaelar63

Preparati un sos/marinada din putin ulei, zeama de la o lamaie, sare, oregano, piper cu lamaie si fulgi de usturoi. Cu acest sos se ung doradele curatate si spalate , atat pe...

Citeste continuarea

Dorada la gratar cu citrice si mujdei - reteta 1700

Postat de mihaelar63

Dorada intreaga se despica, se curata in interior si exterior. Eu am taiat dorada aproximativ in doua pentru ca mi-a fost teama ca daca o las intreaga nu se va patrunde cat este...

Citeste continuarea

Macrou afumat

Postat de Constelatialeu

Mai intai lasam pestele la dezghetat, se stie ca macroul este un peste de la Marea Nordului, Marea Mediteranei sau oceanul Atlantic, deci la noi ajunge congelat ca are drum lung de parcurs.Deci il...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking