Crap cu ardei si usturoi
Postat de mihaelar63
Bucata de crap se spala si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se incresteaza in romburi mici . Intr-un vas se va prepara un amestecdin pasta ardei cu telina , ardei iute...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Bucata de crap se spala si cu ajutorul unui cutit bine ascutit se incresteaza in romburi mici . Intr-un vas se va prepara un amestecdin pasta ardei cu telina , ardei iute...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Bucata de ton se spală, se usucă bine cu un prosop absorbant, se taie în 2 felii groase de 2 cm, se unge cu ulei de măsline și condimentează. Eu am folosit un mix de condimente pentru...
Citeste continuareaPostat de katty
Curatam pestele, ii taiem capul si coada si il spalam bine. Il scurgem bine si il crestam oblic de2-3 ori. Presaram sare si piper atat in nterior cat si in exterior si il stropim cu putina zeama...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Pestele il spalam si-l filetam. Amestecam intr-un castron toate ingredientele. Vom obtine o pasta. Intr-un catron asezam pestele, apoi adaugam pasta si scaldam pestele in asa fel incat sa sa...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Bucatile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie . Condimentati cu usturoi granulat ,piper cu lamaie si fulgi de chilli . Ungeti...
Citeste continuareaPostat de panacris
Untul vegetal se scoate din frigider și lasă la temperatura camerei cca. 30 minute cât să se înmoaie. Ceapa verde se curăță și taie groisre, apoi se pune în blender,...
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la...
Citeste continuareaPostat de panacris
Într-o tavă temorezistentă se pune o folie de pergament pe care se pune fileul de pește dezghețat, asezonat cu mirodeniile și uleiul de măsline. Se împachetează și se dă la...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Spălați dorada în apă rece și uscați-o cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se unge peste tot cu sosul pătrunjel-usturoi. Spălați...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Bucatile proaspete de crap se sareaza si se pun la marinat in lapte. Le puteti lasa la rece chiar si peste noapte. Se scot bucatile de peste din lapte si se tamponeaza de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|