Piept de rata cu sos de portocale

Postat de rocsi_1612 in Rata
28 Mar 2018 | 24601 vizualizari

A fost pentru prima data cand am gatit rata, pentru ca imi doream sa fac altceva pentru ai mei. Nu am avut emotii in pregatirea ei, ma gandeam doar sa nu o fac in sange, ca stiam ca nu o vor manca ai mei, ca ii cunosc prea bine. Cum am facut, cum nu am facut, am reusit sa pregatesc un preparat foarte gustos, chiar wow, asa am auzit. Singurul lucru care nu mi-a placut, a fost ca a sarit grasime din tigaie pe aragaz in timpul rumenirii si nu prea suport aragazul murdar, in rest totul a decurs foarte bine.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 03.04.2018, 22:01
Delicioasa! Si eu prefer carnea in general mai bine rumenita!
la 10.04.2018, 04:12
In interior este exact asa cum trebuie : roze !!!
la 11.04.2018, 20:13
Ancutsa, multumesc. Nu a fost carnea foarte rumenita, am incercat doar sa nu o fac prea in sange, ca m-am gandit ca nu o sa manance ai mei!
la 11.04.2018, 20:14
Mihaela, chiar mi-am dorit sa nu iese prea in sange, ca nu se atingea nimeni de ea . Asa a fost numai buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking