Pui Valdostana

Postat de rocsi_1612 in Pui
11 Mar 2016 | 27982 vizualizari

Omul cat traieste invata si experimenteaza din toate punctele de vedere. Mie imi place sa fac experimente culinare, mai ales dupa ce mananc ceva la vreun restaurant. Asa si cu aceasta reteta, o servisem intr-o seara cand am facut o iesire, mi-a placut doar ca avea prea mult sos pentru gustul meu, prea multa smantana. Am memorat cum arata si am pus in practica acasa. Este o adevarata nebunie! Acum carcotasii o sa zica ca exista o reteta originala, ca asta e nu stiu cum, dar va rog sa pastrati astfel de comentarii pentru voi, sa faca cine stie cea mai originala reteta la el acasa si cui ii place reteta mea, il invit sa o incerce!

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 11.03.2016, 19:08
la 11.03.2016, 19:17
Multumesc Vladimir
la 11.03.2016, 19:17
Simona, daca ai sti cat de bine se combina toate. Este un preparat de care eu m-am indragostit
la 11.03.2016, 19:18
Multumesc mult Merisor
la 11.03.2016, 19:18
Multumesc Dya draga
la 11.03.2016, 19:18
Geanina, multumesc
la 11.03.2016, 19:19
Multumesc Camelya
la 11.03.2016, 19:19
Cleme
la 11.03.2016, 19:19
Daniela
la 11.03.2016, 19:20
Mihaela, va astept cu drag
la 11.03.2016, 19:20
Ce ma bucur Laura
la 11.03.2016, 19:20
Multumesc Lau
la 11.03.2016, 19:20
Buni
la 11.03.2016, 19:40
Ce papa bun ai facut iar!
la 11.03.2016, 21:07
Multumesc Mirela draga

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking