Pulpe de pui cu legume, la tigaie
Postat de vasimur
Curățăm pulpele, le spălăm bine, le scurgem de apă într-o strecurătoare, după care le prăjim într-o tigaie cu capacul pus, pe toate părțile, până ce se rumenesc ușor...
Citeste continuareaNu asa ca-i simplu?...wow...da sa vedeti si cat de gustos...mmm...!!!! Pofta buna! Si ca o Doamna ce este .........dau o pulpa (numai una ,sa fiu bine inteleasa........).........hihihi......SPECIAL PENTRU DIA!
Ingrediente
Mod de preparareCarnea se spala si se lasa la scurs.Eu am indepartat pielita, voi faceti cum doriti. Condimentam cu sare si piper carnea. Intr-o tigaie punem untul si uleiul la incins, apoi adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti timp de cateva minute (cate2-3 minute pe fiecare parte). Intre timp ne ocupam de legume. Le spalam, le curatam si apoi le taiem. Cum le-am taiat eu? Nu este o regula, fiecare le va taia cum doreste, cum pofteste...morcovul fasiute, la fel si ardeiul gras, dovlecelul cubulete. Se pot folosi orice alte legume,nu este neaparata nevoie sa folositi ce am folosit si eu. Trecem mai departe deci...adaugam legumele in tigaia in care am rumenit pulpele, condimentam totul cu sare, piper, rozmarin, adaugam vinul si lasam la foc potrivit, sub capac, pana cand pulpele sunt bine facute, la fel si legumele, iar vinul s-a evaporat. Daca este necesar mai adaugam putina apa in tot acest timp astfel incat ce avem in tigaie sa nu se arda si sa fie bine patrunse si facute. Tragem tigaia de pe foc, lasam sa se racoreasca un pic, asezonam cu patrunjel verde si...va astept cu drag la o portie! Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de vasimur
Curățăm pulpele, le spălăm bine, le scurgem de apă într-o strecurătoare, după care le prăjim într-o tigaie cu capacul pus, pe toate părțile, până ce se rumenesc ușor...
Citeste continuareaPostat de reisnaor_2006
Se spala bine pulpele.Intr-un castron punem 3-4 linguri de ulei de masline , (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) usturoiul taiat feliute si condimentele. Amestecam totul bine, pana se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|