Retete Delikat

Cotlet marinat la gratar

Postat de MotanLaOale

Bucatile de cotlet se curata si se spala. Se usuca cu servetele absorbante. Se amesteca sarea si condimentele Delikat cu uleiul intr-un castron, se pun si bucatile de cotlet si se amesteca...

Citeste continuarea

Desert tort cu mousse de ciocolata cu chilli

Postat de sufletista

Mousse de ciocolata- ciocolata rupta bucatele cu frisca 100 ml cu lingurita de chilli, am pus pe foc mic, amestecand continuu pana ce se topeste, acoperim cu folie alimentara. Galbenusurile le...

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si ciuperci de padure

Postat de sufletista

Intr-o tigaie calim ceapa in uleiul incins, adaugam ciupercile fierte si lasam sa se caleasca cca. 3 min. Amestecam unsor cu paleta, adaugam usturoiul pisat, condimentele dupa gust, lasam...

Citeste continuarea

Ciorba de salata verde cu afumatura

Postat de sufletista

Prima data ne ocupam de salata pe care o vom spala frunza cu frunza si o lasam sa se scurga foarte bine. In cratita in care facem ciorba, calim ceapa rosie data prin razatoare, morcovul in...

Citeste continuarea

Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

Postat de RODIMUR

Se curăță pieptul de pui, se spală, se scurge de apă și se porționează. Se prepară un mix din: uleiul de măsline, condimentele Delikat menționate în lista de ingrediente, sare...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi marinati in iaurt si salata de ardei copti

Postat de mirela0911

Se spala bine bucatile de carne, apoi se sterg de apa. Intr-un bol se pune iaurtul si se adauga sarea, piperul proaspat macinat, condimentele pentru pui, boiaua de ardei iute si granulele de...

Citeste continuarea

Coaste picante cu cartofi

Postat de licurici_lra

Condimentele (chilli, piper boabe, condimente pentru porc si sare) se zdrobesc impreuna, apoi se amesteca cu uleiul de masline. Coastele se spala, apoi se ung cu amestecul de condimente si se...

Citeste continuarea

Pastrav cu legume

Postat de abetina

Se curata pestele, se clateste si se asaza in tava, se adauga peste el gogosarul feliat, rosia felii, ceapa felii, sare, amestec ierburi cu boia, oregano, ulei de masline, 200 ml.apa si se da tava...

Citeste continuarea

Pulpa de miel cu verdeturi

Postat de panacris

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă. Apoi se asezonează cu...

Citeste continuarea

Naut crocant, aromatizat cu ierburi

Postat de panacris

Năutul se lasă la umflat în apă rece, preferabil de seară până dimineața. Apoi se scurge și se pune la fiert, după preferința fiecăruia, în oala minune,...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking