Ingrediente
- 3 fileuri de salau
- condimente pentru peste
- sucul de la o lamaie
- 3 linguri de ulei sau unt
- cartofi
- praf de usturoi
- rozmarin
Mod de preparare
Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C.
Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru.
Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta.
Pregatim o tava cu hartie de copt.
Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru peste, praf de usturoi, rozmarin, sucul de lamaie dupa care il asezam in tava unsa cu ulei, iar de jur -imprejur asezam cartofii. Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam in cuptor pana cand cartofii si pestele sunt facuti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|