Aperitiv saratele rapide din chec sarat

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2019 | 1805 vizualizari
Aperitiv saratele rapide din chec sarat

Va propun o reteta aperitiv foarte buna. Un chec sarat transformat in saratele. https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/saratele-rapide-din-chec-sarat.html

Ingrediente

  • 150 g de faina
  • 50 g de amidon de porumb (maïzena)
  • 1 pachet de praf de copt
  • 3 oua
  • 80 ml ulei de masline
  • 1 iaurt natur - 125 g- l-am folosit apoi ca masura
  • 3/4 de masura de lapte
  • 12 masline negre fara samburi
  • 50 g de rosii uscate
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 40 g de parmezan ras
  • 40 g de cascaval ras
  • piper
  • seminte de mac si de floarea soarelui

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puteti hidrata rosiile uscate in apa fierbinte timp de 20 de minute.

N-am avut nevoie, aveam un pachet nou si erau suficient de moi.

Intr-un castron amestecati faina, amidonul si praful de copt.

Adaugati ouale treptat, varsati uleiul si iaurtul. Amestecati bine.

Taiati marunt rosiile uscate si maslinele si adaugati-le in compozitie cu cimbrul uscat.

Puneti parmezanul, cascavalul, piper (sare nu trebuie, totul este sarat) si laptele treptat amestecand.

Varsati compozitia in tavele unse si tapetate cu hartie de copt.

Puneti semintele deasupra (am pus si un pic de rosii uscate).

Dati la cuptorul incalzit 180°C timp de 20 de minute.

Demulati, lasati sa se raceasca si taiati-le in batoane largi de 1,5-2cm.

Foarte bune si rapide de facut !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele rapide din chec sarat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Retete similare

Tartelete cu branza si cimbru verde

Postat de ianculubita

Tartelete cu branza si cimbru verde

Capitonam formele mici de tarte unse cu unt cu foietaj,ungem interiorul cu galbenus,punem in interior cate putin cimbru,cubulete de branza,2lingurite cu smantana,jumatati de cherry sau rondele de...

Citeste continuarea

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Punem untul la topit si luam jumatate din el, iar peste cealalta jumatate adaugam uleiul, lasam sa dea in clocot si punem o mana de faina. Omogenizam repede pe foc si dupa doua minute stingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2019, 20:14
la 19.04.2019, 20:29
la 20.04.2019, 04:27
la 20.04.2019, 13:09
Cred ca-s tare bune!
la 20.04.2019, 19:55
Chiar imi plac, sunt mai altfel!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking