Saratele (saleuri) din aluat de foietaj

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
4 Noi 2016 | 14698 vizualizari

Saratelele (saleurile) din aluat de foietaj sunt foarte simplu de facut. Diferenta este daca le faceti din aluat de foietaj cumparat sau il faceti in casa. Cel cumparat are margarina, cel facut in casa are unt dar e nevoie de un pic de munca.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 04.11.2016, 18:46
la 04.11.2016, 18:49
Delicioase!
la 04.11.2016, 18:53
super
la 04.11.2016, 19:42
bune bune
la 04.11.2016, 20:04
la 04.11.2016, 20:37
Toata ziua as manca saleuri!
la 04.11.2016, 21:02
Mi-e dor de niste saleuri bune bune
la 05.11.2016, 13:10
la 05.11.2016, 20:05
la 06.11.2016, 09:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking