Sarmale dezechipate

Postat de RODIMUR in Porc
22 Iun 2017 | 3859 vizualizari

Sarmalele dezechipate sunt rude cu varza à la Cluj și sunt foarte gustoase. În plus, se fac mai repede, ceea ce înseamnă că bucătărașul poate să-și dedice timpul său altor feluri de mâncare. Personal, prefer sarmalele dezechipate, nu pentru că se prepară mai ușor și mai repede, ci pentru că mi se par mai bune...

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 23.06.2017, 21:17
Cred ca sunt bune si in varianta asta!
la 23.06.2017, 22:12
Mie în varianta asta îmi plac...!
la 24.06.2017, 09:12
Ce denumire hazlie le-ai gasit , Rodi.... cred ca-i delicios preparatul tau
la 24.06.2017, 11:46
Diana dragă, să știi că nu eu am găsit această denumire, așa am auzit-o și eu de la alții. E și pe internet... Mulțumesc pentru apreciere! Mie îmi plac mai mult așa, sarmalele!
la 24.06.2017, 13:27
Noi le știm de sarmale sparte! Oricum și oricare ar fi denumirea, sunt absolut grozaveeeee!
la 24.06.2017, 21:44
Trebuie sa le incerc si eu
la 24.06.2017, 22:55
Mă bucur, dacă această rețetă a fost un îndemn pentru tine... Sunt sigură că-ți va plăcea!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking