Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan

Postat de Oana in Curcan
13 Apr 2010 | 9579 vizualizari

Foarte fragede si delicioase!

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 14.04.2010, 07:50
mi s-a oprit respiratia mai ales cand am vazut si cum sedeau frumos , perfect aranjate in vas
la 14.04.2010, 08:16
si noi facem des,preferatele cezaruluiin frunze de stevie.fac uneori in acelasi vas,amestecate cu cele cu varza,dar le las pe astea deasupra,ca fierb mai repede.minunate!bravo onut,trebuie sa le execut zilele astea ca prea mi-ai facut pofta
la 14.04.2010, 09:46
oh, ce pofta mi-ai facut, sunt gustoase tare!!
la 14.04.2010, 20:51
Multumesc, multumesc, ma bucur ca va plac!!
la 16.04.2010, 10:08
Oana acum vazand pozele tale mi-am dat seama ca am vazut stevie la un mag bio de aici si o sa iau sa fac si eu salvez reteta ta si o testez excelent arata , felicitari .
la 16.04.2010, 10:52
Multam, Silvya Pe-aici stii ca gasesti in toate gradinile, pe langa toate gardurile A mea e de la piata , deci tot bio

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking