Spirale cu peşte

Postat de botcrina in Fusilli
28 Feb 2015 | 3243 vizualizari
Spirale cu peşte

Un meniu rapid şi gustos.

Ingrediente

  • 1 file pangasius
  • 500 g spirale
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapă medie
  • 3 caţei de usturoi
  • 3 linguri pasta de roşii
  • sare, piper după gust
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Curăţăm legumele şi le spălăm.

Răzuim morcovul pe răzătoarea mare, apoi îl călim în ulei încins, adăugăm ceapa cubuleţe şi lăsăm până se pătrund bine. Stingem cu pasta de roşii.

Curăţăm şi spălăm fileul de pangasius, apoi cu un şerveţel absorbant ştergem surplusul de apă de pe acesta. Porţionăm peştele în cubuleţe.

Punem peştele peste sosul care fierbe, condimentăm cu sare, piper după gust, lăsăm să fiarbă mestecănd din când în când, apoi spre final punem usturoiul tăiat fin şi busuiocul.

Până se pătrunde totul punem apa cu o lingură de sare, la fiert pentru paste.

Când fierbe apa turnăm pastele în aceasta şi le fierbem până devin aldente.

La final amestecăm pastele cu sosul de peste.

Se serveşte calduţ.

Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu peşte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tort cu Rom

Postat de Constelatialeu

Tort cu Rom

Blat : Blatul l-am facut cu a zi inainte si am folosit o forma rotunda cu inel de tasabil ,diametru de 24 cm.Galbenusurile cu zaharul,zaharul vanilat si esenta de rom le-am mixat bine pana...

Citeste continuarea

Salată de paste Panacris

Postat de panacris

Salată de paste Panacris

Pastele se fierb în apă rece cu puțină sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ouăle se fierb în apă rece cu puțină sare, cca. 10 minute. pastele se scurg de apă, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2015, 20:14
la 28.02.2015, 20:48
la 28.02.2015, 20:58
Bune,bune!
la 28.02.2015, 21:05
Multumesc Motan!
la 28.02.2015, 21:06
Multumesc Dna. Mihaela!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking