RETETE VIDEO

Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus

Postat de Bucataras

Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus

Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o...

Citeste continuarea

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...

Citeste continuarea

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Postat de Bucataras

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...

Citeste continuarea

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Postat de Bucataras

Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni

Iata cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni: Încălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Spălați și curățați căpșunile, apoi tăiați-le în...

Citeste continuarea

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat

Postat de Bucataras

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat

Iata cum se prepara Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat: Tăiați mărunt ouăle fierte până obțineți o consistență granulată. Tăiați feliile de somon...

Citeste continuarea
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

RETETA ZILEI

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Postat de privatelaura

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa de vanilie. Amestecati bine, bine, pana se uniformizeaza compozitia. Daca doriti mai dulci, suplimentati zaharul. Se adauga faina cernuta cu praful de copt, se amesteca pana se obtine un aluat...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană

Postat de Bucataras

Cum se prepara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană: Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați și tăiați roșiile, apoi...

Citeste continuarea

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

Postat de Caty

Mai intai am pregatit pieptul de pui, l-am taiat felii, l-am batut foarte putin, l-am sarat, piparat, usturoiat pe ambele parti, apoi m-am ocupat de parmezan. L-am dat prin robot pentru ca trebuie...

Citeste continuarea

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

Postat de bucatarasa

Cum se prepara reteta Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar  Preincalziti cuptorul la 180°C sau pregatiti gratarul. Intr-un castron mic, amestecati usturoiul maruntit,...

Citeste continuarea

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

Postat de privatelaura

Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa...

Citeste continuarea

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

Postat de bucatarasa

Cum se prepara reteta Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa Preincalziti cuptorul la 180°C. Taiati partea superioara a vinetelor si scoateti partea...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Ghid rapid pentru alegerea celor mai sanatoase tigai pentru gatit: 8 puncte importante

Postat de Stella29

Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...

Citeste continuarea

De ce e bine sa gatim impreuna cu copiii?

Postat de bucatarasa

Experienta educativa: Gatitul este o modalitate excelenta de a-i invata pe copii despre alimentatie sanatoasa, nutritie si importanta unei alimentatii echilibrate. In timp ce pregatesc retete,...

Citeste continuarea

Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Postat de Bucataras

Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur, gastronomie. Aceasta este una dintre cele mai vechi...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking