Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de Ostropel cu ciuperci pleurotus: Curățați și tăiați ciupercile pleurotus în felii sau bucăți, în funcție de preferințe. Într-o...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci: Spală și taie conopida în bucăți mici. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta rapida si gustoasa de cobbler cu capsuni: Încălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Spălați și curățați căpșunile, apoi tăiați-le în...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat: Tăiați mărunt ouăle fierte până obțineți o consistență granulată. Tăiați feliile de somon...
Citeste continuareaAm preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai multPostat de privatelaura
Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa de vanilie. Amestecati bine, bine, pana se uniformizeaza compozitia. Daca doriti mai dulci, suplimentati zaharul. Se adauga faina cernuta cu praful de copt, se amesteca pana se obtine un aluat...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Cum se prepara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană: Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați și tăiați roșiile, apoi...
Citeste continuareaPostat de Caty
Mai intai am pregatit pieptul de pui, l-am taiat felii, l-am batut foarte putin, l-am sarat, piparat, usturoiat pe ambele parti, apoi m-am ocupat de parmezan. L-am dat prin robot pentru ca trebuie...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara reteta Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar Preincalziti cuptorul la 180°C sau pregatiti gratarul. Intr-un castron mic, amestecati usturoiul maruntit,...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
Iata cum se prepara Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc: Intr-un vas, puneti branza de vaci, un praf sare, oul, siropul de agave sau zaharul, pasta de vanilie si coaja rasa...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Cum se prepara reteta Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa Preincalziti cuptorul la 180°C. Taiati partea superioara a vinetelor si scoateti partea...
Citeste continuareaPostat de Stella29
Materiale sigure pentru gatit: Alegeti tigai fabricate din materiale sigure, cum ar fi otelul inoxidabil (inoxul), fonta emailata, ceramica sau titanul, care sunt non-toxice si nu elibereaza...
Citeste continuareaPostat de bucatarasa
Experienta educativa: Gatitul este o modalitate excelenta de a-i invata pe copii despre alimentatie sanatoasa, nutritie si importanta unei alimentatii echilibrate. In timp ce pregatesc retete,...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur, gastronomie. Aceasta este una dintre cele mai vechi...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|