Supe/Ciorbe

Borș de fasole albă uscată, cu rasol afumat de porc

Postat de RODIMUR

Fasolea se alege, cu o zi înainte, se spală și se pune la înmuiat, cu apă rece. A doua zi, se aruncă apa în care s-a înmuiat fasolea, se adaugă altă apă și se dă...

Citeste continuarea

Ciorba de legume, cu afumaturi

Postat de RODIMUR

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel

Postat de cristina1985

Se toaca ardeiul in cubulete mici si se caleste in ulei, impreuna cu ceapa intreaga. Se adauga turmericul si sare. Se toarna apa, cat sa rezulte doua portii (puteti sa mai  adagati, in cazul...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de purcel

Postat de mihaelar63

Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa....

Citeste continuarea

Ciorba de praz, cu legume si paste

Postat de RODIMUR

Rădăcinoasele (morcovi, pătrunjei și țelină) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Supa de legume cu taitei

Postat de mirela0911

Se curata legumele si se spala. Morcovii se taie cubulete, la fel si telina. Ceapa se cresteaza in patru iar pastarnacul se taie in 3 bucati. Intr-o oala de 2.5 litri se pune untura la topit....

Citeste continuarea

Supa crema de conopida

Postat de Bucataras

Curata si spala legumele, taie cartofii si ardeiul in cuburi mici, iar conopida desfa-o in buchetele. Pune untul la topit intr-o cratita, adauga usturoiul si ghimbirul, apoi buchetelele de...

Citeste continuarea

Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui

Postat de RODIMUR

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii, păstârnacul și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și...

Citeste continuarea

Bors de vara

Postat de MotanLaOale

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura. Se pun intr-o oala si se calesc 2-3 minute in ulei. Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, sare, piper si se fierbe 15-20 minute....

Citeste continuarea

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

Postat de lucy2002

Se taie ciupercile pleurotus julien si se pun la fiert in apa cu un pic de sare, intr-o cratita de 5-6 litri. Galbenusurile se freaca cu putina sare si se lasa sa se intensifice culoarea dupa...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking