Supe/Ciorbe

Ciorba de miel cu stir rosu si zarzare rosii

Postat de Constelatialeu

Mai intai am portionat capul de miel si bucata de gat, am pus bucatile intr-o oala cu 3 l de apa cu putina sare, am asezat oala pe foc si am lasat sa fiarba carnea, din cand in cand am adunat...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu smantana si turnatei

Postat de RODIMUR

Pătrunjeii, țelina și o jumătate din morcovi se curăță, se spală, se taie grosier și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Supa crema de mazare cu crenvursti

Postat de katty

Curatam ceapa si pastarnacul, le spalam si le taiem in bucati mai mari. In uleiul incins pus intr-o oala punem ceapa si pastarnacul. Presaram putina sare si punem capacul .Lasam la  foc...

Citeste continuarea

Ciorba de miel cu rosii

Postat de katty

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca. Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar  ceapa verde o...

Citeste continuarea

Lagman -supa asiatica cu taitei de casa si piept de rata

Postat de Ksenya

  Pieptul de rata il crestam, saram si piperam apoi il rumenim intr-o tigaie care este in prealabil bine incinsa, cate 4-5 minute pe ambele parti. Il scoatem si-l dam deoparte pentru...

Citeste continuarea

Ciorba de miel

Postat de oanapl

Cureți capul de miel și îl speli bine si îl pui la fiert în apă sărată cu oțet. Lași să dea un clocot și apoi arunci apa. Între timp cureți, speli și toci...

Citeste continuarea

Ciorba de ied cu spanac verde si smantana

Postat de mihaelar63

Legumele curatate se taie marunt . Daca doriti  morcovii si telina se pot da pe razatoare . Capul de ied se curata si se spala cu mare atentie . Eu l-am spalat...

Citeste continuarea

Supa crema de mazare

Postat de oanapl

Se topește untul. Se pune ceapa tocată la călit, apoi se adaugă legumele spălate, curățate și tăiate cubulețe să se călească un minut. Se acoperă cu apă și se lasă la fiert 20 de...

Citeste continuarea

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Postat de panacris

Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot. Apoi se...

Citeste continuarea

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Postat de panacris

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Legumele se curăță, se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking