Supe/Ciorbe

Ciorba din coada de vita

Postat de Bucataras

Spala bine bucatile de coada de vita si pune-le la fiert, cu putina sare. Spumuieste bine, apoi lasa coada sa fiarba la foc moale, indelung, pana se inmoaie carnea si se desprinde usor de pe...

Citeste continuarea

Ciorba de legume, cu varza dulce

Postat de vasimur

Pregătirea legumelor.  Spălăm v arza ș i o tăiem fideluțe (julienne) sau o tocăm mărunt, cum ne place. C ur ățăm ceapa, morcovul, p ă trunjelul și ț elina...

Citeste continuarea

Supa crema de legume

Postat de licurici_lra

Toate legumele si radacinoasele se curata de coaja, se taie mai marunt si se pun la fiert in apa cu sare, in afara de sfecla si dovlecel. Se lasa in jur de 30-40min, apoi se adauga dovlecelul,...

Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu afumatura

Postat de lucy2002

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Ceapa, ardeii, morcovul, telina si pastarnacul se curata si se taie marunt. Rosiile spalate se decojesc si se taie bucatele mici. Intr-o...

Citeste continuarea

Supa crema de mazare cu spanac

Postat de oanapl

Pui într-o oală cartofii, țelina, ceapa, usturoiul și dovlecelul curățate, spălate și tăiate cubulețe. Adaugi mazărea, acoperi cu apă și lași să fiarbă 30 de minute. Adaugi...

Citeste continuarea

Bors de fasole alba uscata, cu rasol afumat de porc

Postat de RODIMUR

Fasolea se alege, cu o zi înainte, se spală și se pune la înmuiat, cu apă rece. A doua zi, se aruncă apa în care s-a înmuiat fasolea, se adaugă altă apă și se dă...

Citeste continuarea

Ciorba de legume, cu afumaturi

Postat de RODIMUR

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...

Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel

Postat de cristina1985

Se toaca ardeiul in cubulete mici si se caleste in ulei, impreuna cu ceapa intreaga. Se adauga turmericul si sare. Se toarna apa, cat sa rezulte doua portii (puteti sa mai  adagati, in cazul...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de purcel

Postat de mihaelar63

Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa....

Citeste continuarea

Ciorba de praz, cu legume si paste

Postat de RODIMUR

Rădăcinoasele (morcovi, pătrunjei și țelină) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking