Supe/Ciorbe

Supa de vita, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Carnea se spală bine și se pune la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se culege și se aruncă. Se fierbe carnea la foc mediu, ca să nu se tulbure supa. ...

Citeste continuarea

Ciorba de loboda rosie

Postat de lucy2002

Se curata legumele, se spala si se taie cat de marunt va place. Intr-o oala punem uleiul si ceapa la inmuiat, dupa 7 minute adaugam radacinoasele (punga cu legume congelate pentru ciorba) ceapa...

Citeste continuarea

Ciorba poloneza de miel cu varza creata si linte rosie

Postat de mihaelar63

Costita de miel se spala si se taie in bucati mai mici [ cam de trei degete latime ]  Legumele se curata si se spala . Morcovii se taie rondele. Ceapa se marunteste. Costita se...

Citeste continuarea

Bors taranesc, cu legume si taitei

Postat de RODIMUR

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina), se spală, se taie destul de grosier și se pun la fiert, cu 4 litri de apă rece. Se rup capetele păstăilor, se spală, se...

Citeste continuarea

Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt

Postat de merisor67

Curățăm păstăile de fasole de capete, le spălăm bine în apă rece și le rupem în două. Curățăm ceapa și o tocăm solzișori. Curățăm morcovul, păstârnacul și...

Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei zucchini cu smantana

Postat de lucy2002

Curatam si spalam legumele, le taiem cat de marunt dorim si le punem la calit ( inmuiat ) in ulei, mai putin dovlecelul. Cand legumele sunt aproape patrunse, adaugam dovleceii, ii condimentam dupa...

Citeste continuarea

Bors de dovlecei

Postat de eumimi

Mai intai taiem legumele.  Punem la fiert ceapa, pastaile, morcovii si cartofii. Acoperim cratita cu un capac si lasam 20-25 de minute la fiert. Adaugam borsul, sare dupa gust si...

Citeste continuarea

Ciorba radauteana, cu piept de pui

Postat de RODIMUR

Carnea se spală și se pune la fiert (cu tot cu os, dacă este cazul) cu 3 litri de apă rece.  Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se taie în bucăți...

Citeste continuarea

Ciorba rosie, ca pe timpuri

Postat de marianbobosea

Se curata si se spala ceapa, morcovul, ardeiul, telina. Toate legumele se dau prin blender. Ia o cratita de 4 l., pune 3 l. apa si pune-o pe foc potrivit. Cand apa clocoteste, pune...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

Postat de anuta

Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine cu un praf de sare, mararul tocat fin, 2 oua si o lingura de orez prefiert (eu am dat in cateva...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking