Supe/Ciorbe

Ciorba de praz cu afumaturi

Postat de Ksenya

Carnea o punem la fiert, dupa ce a dat cateva clocote, schimbam apa si o punem din nou la fiert. Lasam sa fiarba 20 minute apoi adaugam morcovul, mai lasam sa fiarba 15 minute si adaugam restul...

Citeste continuarea

Supa de chimen (zama de chimin) - supa nr. 365

Postat de mihaelar63

Preparati crutoanele dintr-o paine usor mai uscata . Eu am folosit paine neagra cu cartofi . Feliile paine le-am taiat  in patratele mici de 2/2 cm . Am pus...

Citeste continuarea

Supa de mazare cu piept de pui si galuste

Postat de mihaelar63

Se curata legumele. Ceapa, ardeiul si usturoiul se  taie marunt . Pieptul de pui se taie cuburi . Sotati usor legumele in ulei . Sarati . Adugati pieptul de pui si...

Citeste continuarea

Supa crema de conopida cu castane

Postat de ctlina

Curatati ceapa. Conopida se curată și se desface in buchete potrivite.  Punem la fiert conopida cu ceapa, kub-ul,  cimbru uscat si foaia de dafin intr-o oala adanca cu apa...

Citeste continuarea

Supa de peste cu taitei de ovaz

Postat de katty

Bucatile de peste spalate bine le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumam bine si fierbem 10 -15 minute. Scoatem bucatile de carne intr-un castron si le lasam la racit, apoi scurgem zeama...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe pestrita congelata

Postat de katty

Curatam legumele. Taiem ceapa marunt, morcovul il taiem in semirondele, telina si ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem la calit in aceasta ordine morcovul, ceapa, telina si ardeiul...

Citeste continuarea

Ciorba de praz cu afumatura si salata verde

Postat de mihaelar63

Costita afumata se spala , se feliaza si se pune la fiert . Atentie ! sare se pune la sfarsit , costita afumata contine sare . Prazul , morcovul , telina si gogosarul se maruntesc [...

Citeste continuarea

Supa din copanele de pui, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Copănelele se spală, se curăță de pielea tare de la bază, se spală în câteva ape și se pun la fiert, la foc mic cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se...

Citeste continuarea

Ciorba de caltabos afumat

Postat de madi_marin

Punem caltaboșul tăiat bucăți la fiert în apă rece. După aproximativ 20 de  minute de fiert la foc mediu adăugăm ceapa tocată mărunt, răzătura de țelină, morcov și...

Citeste continuarea

Ciorba deasa de legume, cu chiftelute de pui si branza

Postat de katty

Curatam legumele. Taiem ceapa, morcovul, telina, ardeiul gras cubulete. Scurgem fasolea rosie. Taiem dovlecelul cuburi mai mari sau semirondele. Desfacem conopida in buchetele, In uleiul incins...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking