Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita

Postat de oanapl in Mancare copii
21 Sep 2022 | 5961 vizualizari
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita

 Cu siguranta aceasta Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita va fi pe placul vostru. Se face usor, iar ingredientele principale sunt: faina, unt, oua, branza, spanac.

Ingrediente

  • Iata care sunt ingredientele pentru Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita
  •  Pentru aluat:
  • 200 g făină
  • 100 g unt 80% rece
  • 1 ou
  • 6 linguri apă rece
  • sare
  • Pentru umplutură:
  • 4 ouă
  • 550g brânză de vaci
  • 60 g făină
  • 200 g spanac congelat
  • 10 ouă de prepeliţă
  • Sare
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 7 roșii cherry
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Acesta este modul de preparare pentru Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita:

Pentru aluat, se amestecă toată făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la frigider cel puțin 30 de minute (învelit în folie alimentară).

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 5 minute.
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină) și spanacul decongelat și scurs bine de apă. Se adaugă sare după gust.
Se adaugă făina și se omogenizează.

Se întinde aluatul și apoi se transferă în tava unsă cu unt, tapetând și pereții. Se înțeapă aluatul cu o furculiță și se presară pesmetul.
Se toarnă 1/3 din compoziția de brânză, se așează ouăle de prepeliță, și se toarnă restul de brânză. Se așează felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate. Se taie surplusul de aluat.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 50-55 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Se lasă să se răcorească și se servește.

Poate te intereseaza si reteta de Tarta cu somon si spanac

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Budinca de paste cu bezea

Postat de rhapsody

Budinca de paste cu bezea

1. Pune laptele la fiert intr-o oala non-aderenta impreuna cu anasonul, scortisoara si 20 g zahar. Cand incepe sa fiarba pune pastele si lasa la foc domol 8 minute. Opreste focul, scoate anasonul...

Citeste continuarea

Cornulete cu magiun de prune si nuci

Postat de Ksenya

Cornulete cu magiun de prune si nuci

Adaugam intr -un bol drojdia si cu zaharul, frecam cu o lingurita pana devine lichida adaugam laptele si pudram putina faina, lasam pentru 10 minute. Intre timp, intr-un castron, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2022, 21:59
Gustoasă...!
la 22.09.2022, 06:52
Buna!
la 22.09.2022, 10:55
Imi place genul asta de tarte foarte mult.
la 22.09.2022, 11:24
la 22.09.2022, 18:32

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking